به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ارزشیابی فعالیت های فناورانه در کشور برتر شد

۰۱ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۷ کد : ۱۰۰۸۷ اخبار تصویری اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۳۷۷
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه برای دومین بار رتبه برتر دانشگاه‌های سطح سه کشور در حوزه فناوری را کسب کرد.
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در ارزشیابی فعالیت های فناورانه در کشور برتر شد

به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه : دکترحسین شیبانی روز دوشنبه در آیین معرفی دستاوردهای فناوری و دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی و پردیس فناوری سلامت شاهوار با مشارکت پارک علم و فناوری استان سمنان، افزود: بنابر اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شاهرود موفق به کسب رتبه نخست تحقیقات و فناوری در ارزشیابی فعالیت های فناورانه در بین دانشگاه‌های سطح سه کشور شد.

وی با بیان اینکه ۲ محقق و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود هم در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند، ابراز داشت: در آخرین به روز رسانی «ناشر الزویر» و «دانشگاه استنفورد»، محمدحسن امامیان (استاد اپیدمیولوژی در دانشکده بهداشت) و مجید صالحی (استادیار مهندسی بافت در دانشکده پزشکی) موفق به کسب این افتخار برای دانشگاه علوم پزشکی شاهرود شدند.

 

دکتر شیبانی با اشاره به اینکه در گذشته دانشگاه‌ها راهبرد یادهی و یادآوری از آن‌چه وجود داشت را در دستور کار داشتند، ادامه داد: پس از گذشت زمان این نوع دانشگاه‌ها به تولید علم و پژوهش روی آوردند و دانشگاه‌های سطح ۲ را ایجاد کردند.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار داشت: پس از آن دانشگاه‌های سطح سه با رویکرد تولید علم و پژوهش در راستای تولید دستاوردهای قابل استفاده در زندگی مردم آغاز به کار کردند.

وی تعیین شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب را در این راستا خواند و ابراز داشت: دانشگاه‌های سطح سه باید با تولید فناوری نوین در زندگی مردم تاثیر گذار باشند.

دکتر شیبانی با اشاره به اینکه ۶ سال پیش ایران در رتبه ۱۶ جهان از نظر تولید علم و پژوهش قرار داشت، افزود: هم اکنون کشور در رتبه ۱۵ قرار دارد که این امر نشان دهنده رجوع بیشتر به پژوهش‌های محققان ما است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه علم و پژوهش باید به تولید و فناوری منجر شود، ادامه داد: در این راستا تفاهم نامه‌ای با پارک علم و فناوری استان سمنان به منظور ایجاد پردیس فناوری سلامت در بسطام منعقد شد.

شهرستان‌های شاهرود و میامی با ۵۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، گستره زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.

 

دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی و بهداشت با بیش از ۲ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فعال است.

 


نظر شما :