به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

دکتر شیبانی: رسیدگی به نیازهای سالمندان، فقط بر عهده وزارت بهداشت نیست

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۶ کد : ۱۰۳۷۱ اخبار تصویری اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۲۱۶
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در کمیته راهبردی سلامت سالمندان حمایت ومراقبت از سالمندان پرخطر دانشگاه با تاکید بر لزوم عزم ملی در حوزه سالمندی جمعیت گفت: رسیدگی به نیازهای سالمندان، فقط بر عهده وزارت بهداشت نیست، بلکه ارتقا سلامت سالمندان در صورتی محقق می شود که همه نهادها، سازمانها، دانشگاه ها و تمام ارگان های دست اندرکار از این مسئله حمایت کنند تا زمینه ساز حضور سالمندان سالم و فعال باشیم.
دکتر شیبانی: رسیدگی به نیازهای سالمندان، فقط بر عهده وزارت بهداشت نیست

کمیته راهبردی سلامت سالمندان حمایت ومراقبت از سالمندان پرخطر دانشگاه با حضور رییس دانشگاه، معاونین آموزشی، بهداشتی ،توسعه مدیریت و منابع غذا و دارو ،فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضاء روز شنبه مورخ 26 آذرماه سال جاری در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر شیبانی گفت : در کشور ما جمعیت سالمند با شتاب بالاتری نسبت به جهان در حال افزایش است پس بایستی با ایجاد زیرساخت‌های متناسب و با کیفیت در حوزه سالمندی خدمات بهتری را ارائه نماییم .

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: سالمندی سالم باید در مسیر آموزش و تغییر رفتار قرار بگیرد و می توان دانش سالمندی را از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی که سردمدار عرصه سالمندی است، به نهادهای گوناگون منتقل کرد.

   دکتر صید آبادی معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه، بر جایگاه ویژه سالمندان در جامعه و خانواده و ضرورت توجه به سلامت همه جانبه آنان تأکید کرد و به تبادل نظر با اعضاء در این زمینه پرداخت.

 

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این نشست، در خصوص جمعیت سالمند در شهرستان های شاهرود و میامی و ضرورت برنامه ریزی جهت حفظ و ارتقاء سلامت آنان و پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر مطالبی را بیان کرد.

دکتر دادگری عضو هیات علمی دانشگاه گفت :نظام‌های سلامت جهان در حال حرکت به سوی جامعه‌نگر شدن هستند زیرا این حرکت باعث ارتقا سطح عملکرد و کارایی افراد در جامعه و در نتیجه کاهش بار اقتصادی ناشی از بیمار شدن مردم می‌شود. این تغییر نگرش مبتنی بر جامعه‌نگر شدن خدمات بهداشتی و درمانی، باعث شده توجه سیاستگذاران عرصه سلامت به خدمات هوم کر، افزایش یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه افزود :خدمات هوم کر، به خدمات پیشگیرانه، آموزشی، توانبخشی و درمانی گفته می‌شود که کارکنان بهداشتی و درمانی در محیطی خارج از محیط بیمارستانی – معمولاً در خانه بیماران - ارائه می‌کنند.

شایان ذکر است مشارکت سازمان های درون و برون بخشی تأثیر گذار در این راستا، ارائه اولویت های پژوهشی توسط معاونت بهداشتی به دانشکده پرستاری با توجه به رشته پرستاری سالمندی جهت انجام تحقیقات لازم،گرفتن بازخورد از گروه های سالمند مردمی جهت بهتر کردن روند مراقبت از آنان، ضرورت اطلاع رسانی گسترده از جمله راهکارهای پیشنهادی توسط اعضاء در این نشست بود.


( ۵ )

نظر شما :