به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

راه اندازی دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) درآزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۹ کد : ۱۰۴۹۵ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۶۳۲
با تلاش بی وقفه دکتر شیبانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و پیگیری معاونت غذا ودارو دانشگاه جهت کنترل ایمنی و سلامت مواد غذایی و افزایش ارائه خدمات آزمایشگاهی، دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) درآزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خریداری و راه اندازی شده است.
راه اندازی دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) درآزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو

کروماتوگرافی مایع با فشار بالا (HPLC) یک روش برای جداسازی انواع نگهدارنده ها و سموم در مواد غذایی است که با این دستگاه اکثر تقلبات در مواد غذایی شناسایی می شود. ضمنا" از اول آذر ماه روش تعییبن و شناسایی نگهدارنده های بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در مواد غذایی توسط کارشناسان این واحد با دستگاه (HPLC) راه اندازی گردید، پس از این از ارسال نمونه ها به آزمایشگاه مرکز قطب و آزمایشگاههای همکار جلوگیری به عمل می آید.


نظر شما :