به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

راه اندازی سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی راه اندازی سومین

۲۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۱ کد : ۱۰۹۷۳ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۵۶۳
به همت همکاران آزمایشگاه معاونت، سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی که با دستگاه hplc قابل انجام می باشد، در آزمایشگاه این معاونت راه اندازی گردید.
راه اندازی سومین آزمون روش اندازه گیری آنتی اکسیدان ها در روغن های خوراکی                                                                                                                                                                     راه اندازی سومین

نظر شما :