به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
اقدامات کارشناسان سلامت محیط معاونت درستاد نوروزی
به گزارش مدیریت روابط مومی دانشگاه اقدامات صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت محیط در اجرای برنامه مدیریت سلامت نوروزی مورخ دوم و سوم فروردین ماه ۱۴۰۲ به شرح زیر می باشد
نظارت و پایش کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از مراکز تهیه و تولید زولبیا و بامیه
نظارت و پایش مدارس منتخب اسکان نوروزی به همراه مسئولین ستاد اسکان آموزش و پرورش
بازدید از رستوران ها، سوپرمارکت ها، مجتمع خدمات رفاهی ثامن الائمه
بررسی زنجیره سرد مواد غذایی با استفاده از دستگاه پرتابل دماسنج
بررسی روغن های مصرفی در مراکز تهیه و تولید موادغذایی، زولبیا و بامیه با دستگاه پرتابل روغن سنج
استفاده از تجهیزات شوری سنج جهت بررسی میزان نمک خمیر در نانوایی ها
بازدید از بوفه و سرویس های بهداشتی راه آهن
کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی
نمونهبرداری از موادغذایی
رسیدگی به شکایات مردمی واصله و سامانه ۱۹۰
نظر شما :