به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

اقدامات کارشناسان سلامت محیط معاونت درستاد نوروزی

۰۳ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۸ کد : ۱۱۳۵۲ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۴۹۰
به گزارش مدیریت روابط مومی دانشگاه اقدامات صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشت محیط در اجرای برنامه مدیریت سلامت نوروزی مورخ دوم و سوم فروردین ماه ۱۴۰۲ به شرح زیر می باشد
اقدامات  کارشناسان سلامت محیط معاونت درستاد نوروزی

نظارت و پایش کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از مراکز تهیه و تولید زولبیا و بامیه

 نظارت و پایش مدارس منتخب  اسکان نوروزی به همراه  مسئولین ستاد اسکان آموزش و پرورش

بازدید از رستوران  ها، سوپرمارکت ها،  مجتمع خدمات رفاهی ثامن الائمه

بررسی زنجیره سرد مواد غذایی با استفاده از دستگاه پرتابل دماسنج

 بررسی روغن های مصرفی در مراکز تهیه و تولید موادغذایی، زولبیا و بامیه با دستگاه پرتابل روغن سنج

استفاده از تجهیزات شوری سنج جهت بررسی میزان نمک خمیر در نانوایی ها

بازدید از بوفه و سرویس های بهداشتی راه آهن

 کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی آب آشامیدنی

نمونه‌برداری از موادغذایی

رسیدگی به شکایات مردمی واصله و سامانه ۱۹۰
 


نظر شما :