به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ازشرکت تولیدی زعفران
در راستای حمایت از تولید، در مورخه 26 تیرماه 1402، دکتر مسعودی سرپرست محترم معاونت غذا و دارو دانشگاه از شرکت کشاورزی و دارویی دکتر امین که یکی از بزرگترین تولید کنندگان زعفران کشور می باشند، بازدید بعمل آورد.
دکتر مسعودی در حاشیه این بازدید ، با اشاره به اهمیت سلامت افراد جامعه و رعایت تمامی ضوابط و مقررات قانونی در تولید فرآورده های غذایی ، تصریح کردند ؛ زعفران به عنوان یک محصول با ارزش افزوده بالا می باشد، که در حال حاضر بخش قابل توجه ای از زعفران ایرانی به صورت فله به بازارهای جهانی عرضه می گردد، این موضوع یک آسیب بزرگ به اقتصاد کشور محسوب میشود و صادرات زعفران با بستهبندی و برند کشور و با مجوزهای بهداشتی در سطح جهان و از طرفی حمایت و تشویق تولید کنندگان جهت استحصال و تولید محصولات ثانویه از زعفران با خواص دارویی مانند انواع کروسین تاثیر به سزایی در اقتصاد جامعه دارد.
گفتنی است ؛ درپایان این بازدید ، ایشان به همراه مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی، ضمن بررسی خطوط تولید و تجهیزات و همچنین امکانات آزمایشگاه کنترل کیفیت ، در خصوص مسائل و چالش های موجود در صنعت غذایی شهرستان بحث و تبادل نظر شد
نظر شما :