به نقل از خبرگزاری ایرنا:

۹۷ درصد روستاییان شرق سمنان پرونده سلامت دارند

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۷ کد : ۱۳۹۲ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۱۶۵
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از خبرگزاری ایرنا، دکتر احسان بینش معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در مراکز جامع خدمات سلامت شهرستان های شاهرود و میامی، پرونده الکترونیک برای بیش از ۹۷ درصد از جمعیت روستایی تشکیل شده و تکمیل پرونده باقی افراد نیز در دستور کار است.
۹۷ درصد روستاییان شرق سمنان پرونده سلامت دارند

دکتر بینش با بیان اینکه از ابتدای اجرای طرح تحول سلامت و الکترونیکی شدن خدمات در سال ۹۳دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود پیشگام بوده، افزود: در آن زمان از نظر تعداد تشکیل پرونده های الکترونیک سلامت این دانشگاه در جایگاه نخست قرار گرفت و اکنون نیز جزو چهار دانشگاه برتر کشور است.
وی افزایش کیفیت خدمات ارائه شده را از جمله اهداف معاونت بهداشتی دانشگاه دانست و گفت: دقت بیشتر در کیفیت ارائه خدمات، مراقبت ها و پیگیری بیماری های مختلف با اولویت بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی مورد تأکید است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تصریح کرد: گسترش بیماری های غیرواگیر یکی از مهم ترین معضلات جامعه است که اگرپیشگیری نشود هزینه های بسیاری را بر شبکه درمان کشور تحمیل می کند.
دکتر بینش با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت دهان و دندان در روستاها، تصریح کرد: در راستای اجرای طرح تحول سلامت خدمات دندانپزشکی برای گروه های هدف مادران باردار و کودکان کمتر از 14 سال به صورت رایگان و برای دیگر گروه ها نیز با تعرفه دولتی در بیشتر مراکز خدمات جامع سلامت انجام می شود.
وی با تأکید بر اینکه خدمات دندانپزشکی در طرح تحول سلامت پیشرفت و گستردگی خوبی در روستاها داشته، ابراز داشت: از روستاییان درخواست می شود برای دریافت این خدمات که بیشتر آن ها بصورت رایگان انجام می شود به مراکز بهداشت مراجعه کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به اجرای سامانه رضایت سنجی وزارت بهداشت هم اشاره ای داشت و گفت: به محض دریافت خدمات سلامت، پیامی به مراجعه کنندگان فرستاده می شود تا از میزان رضایت آنان از خدمات ارائه شده آگاه شوند.
وی گفت: چنین سازو کاری در هیچ سازمانی دیگری طراحی نشده تا کیفیت ارائه خدمت برای افراد ساکن دورترین روستاها نیز بی درنگ سنجیده شود.
دکتر بینش همچنین اضافه کرد: اولویت این معاونت ارائه خدمات کامل به روستاییان و مردم کم برخوردار بود و پیاده کردن این برنامه ها در شهرها نیز برنامه ریزی شده است.
وی بیان داشت : ۶۴خانه بهداشت در روستاهای شرق استان سمنان فعال است. از این تعداد 35 خانه بهداشت در شهرستان شاهرود و ۲۹مورد در میامی است که ۶۷هزار تن از روستاییان ساکن این 2 شهرستان از دانشگاه علوم پزشکی شاهرود خدمات دریافت می کنند.
شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیش از ۵۰درصد وسعت استان سمنان را در محدوده ۲شهرستان شاهرود و میامی زیر پوشش خود دارد .
دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از سال ۵۲با عنوان آموزشگاه بهیاری کار خود را آغاز کرد، در سال ۶۱به دانشکده مامایی و پرستاری و در سال ۷۱به دانشکده علوم پزشکی ارتقاء یافته است. مجموعه کنونی از اسفند ۸۶با عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود در حال فعالیت است.
 

کلیدواژه‌ها: پرونده سلامت معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود مراکز جامع خدمات سلامت


( ۲ )

نظر شما :