به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
انتخاب شیرخشک براساس نیاز کودک
دکتر مسعودی معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت به استناد منابع معتبر علمی و همچنین به گفته متخصصین اطفال و داروسازان تمامی شیر خشک ها با برند های مختلف تنها در طعم متفاوت هستند
بنابراین تمامی نوزادان (بجز نوزادان نارس و مبتلا به رفلاکس و یا آلرژی به شیر گاو و لاکتوز ) میتوانند:
۱- از بدو تولد تا ۶ ماهگی تمامی شیر خشک های شماره یک (مثل نان ۱ -آپتامیل ۱-ببلاک ۱ -سوپرامیل ۱ و گیگوز ۱ و...)
۲-از ۶ ماه تا یک سال تمامی شیر خشک های شماره دو (مثل نان ۲ -آپتامیل ۲-ببلاک ۲ -سوپرامیل ۲ و گیگوز ۲و...)
۳- از یکسال به بعد تمامی شیر خشک های یکسال به بالا را مصرف کنند.
نظر شما :