به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
برگزاری کارگاه آموزشی افسردگی زیستی از سقط جنین و دیدگاه فقه
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه :حجت الاسلام و المسلمین باغشنی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه هدف از برگزاری این کارگاه را توانمند سازی ارائه دهندگان خدمت عنوان و ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک شاهد کاهش موارد سقط عمدی جنین باشیم.
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مطالب مربوط به حرمت شرعی سقط جنین را برای مدعوین حاضر تشریح نمود.
همچنین میرکمالی دادستان شهرستان شاهرود به عنوان مدرس کارگاه به بیان مباحث حقوقی مرتبط با سقط عمدی جنین و میزان مجازات های تعیین شده برای این عمل پرداخت .
دکترگیتی آتش سخن عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در خصوص تاثیرات روانی سقط مطالبی را ارائه نمودو گفت : که سقط جنین همیشه به عنوان یک آسیب اجتماعی قابل قبول تلقی نمی شود، زیرا اعتقاد جامعه بر این است که بارداری یک تجربه شاد است و سقط جنین یک انتخاب است.
عضو هیات علمی دانشگاه ادامه داد :پریشانی پس از سقط جنین در سه ماه اول پس از سقط جنین ظاهر می شود و ممکن است حدود یک سال باقی بماند که نشانه های آن عبارتند از تجربه احساس از دست دادن یا گناه، احساس بیهودگی زندگی، اختلالات خواب و رنج روانی. از نظر جنسی، ترس از باردار شدن مجدد و ترس از رابطه جنسی را شامل می شود.
وی به نقش مشاوره قبل و بعد از سقط انتخابی اشاره نمودکه در برخی کشورها جلسه اجباری مشاوره قبل از سقط برای مادر گذاشته می شود تا مادر با اطمینان اقدام کند.
وی تصریح نمود :اکثر زنان قبل از مراجعه به مشاور تصمیم خود را می گیرند و تصمیم خود را با یکی از نزدیکان خود در میان می گذارند و مشاوره با رویکرد همدلی تا اندازه ای فرد را به فکر می اندازد.
دکتر آتش سخن به پیامدهای سقط غیرقانونی به دنبال حاملگی ناخواسته که شامل تاثیر بر سلامت جسمی-تاثیرات روانی - تاثیر بر رفاه اجتماعی-اقتصادی اشاره کرد.
وی در پایان بیان داشت : افسردگی خانمها بعد از سقط جنین یا ختم بارداری امر دور از انتظاری نیست و فرقی ندارد سقط جنین عمدی باشد یا ناخواسته؛ به هر حال در برخی موارد افسردگی رخ میدهد.
نظر شما :