بدانیم و اقدام نماییم

تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون

۲۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۳ کد : ۱۵۶۲۶ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۳۹۷
عید همیشه زیباست اما چند تغییر در زندگی روزمره بیماران مبتلا به فشار خون می تواند مشکل ساز باشد و ایام خوش عید را با مشکل و دردسر مواجه کند. بنابراین اگر مبتلا به فشار خون هستید، حتما این نکات تغذیه ای را رعایت کنید تا بتوانید ایام نوروز را به خوبی سپری کنید.
تغذیه سالم در ایام نوروز برای بیماران مبتلا به فشارخون

1- انواع آجیل ها را بصورت خام و بدون نمک مصرف کنید. انواع بو داده سرشار از نمک بوده و منجر به افزایش فشارخون می شود.

2- خوراکی های حاوی کافئین مثل قهوه و چای باعث افزایش فشار خون و تپش قلب می شوند. بنابراین بهتر است بیش از ۲ تا ۳ فنجان چای یا قهوه در طول روز مصرف نکنید.

3- به دلیل نقش ویتامین C در کاهش فشار خون، مصرف سالاد و سبزیجات همراه با غذا و مصرف میو ه ها در میان وعده ها توصیه می شود.

4- باتوجه به تقش پتاسیم در پیشگیری و درمان فشارخون، در مهمانی ها از میوه هایی مثل موز، کیوی و پرتغال که حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم هستند استفاده کنید.

5- از کشمش به جای قند استفاده کنید: کشمش سرشار از پتاسیم است.

6- غذاهای شور و پرنمک فشارخون شما را بالا می برد، از شوری ها و خیار شور در مهمانی ها استفاده نکنید.

7- از مصرف سوسیس، کالباس، برگرها و سایر فرآورده‌های گوشتی به علت دارا بودن مقادیر بالای سدیم پرهیز کنید.


نظر شما :