برگزاری کارگاه آموزشی با موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا

۲۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۱ کد : ۱۶۶۶۱ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۲۱۰
کارگاه آموزشی با موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا، تجهیزات پرتابل سنجش کیفیت موادغذایی، کنترل و مبارزه با ناقلین و حشرات موذی و روش های بهسازی محیط در راستای پیشگیری از استقرار پشه آئدس جهت گروه هدف کارشناسان بهداشت محیط صبح روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوعات بیماری‌های منتقله از آب و غذا

( ۱ )

نظر شما :