به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
پایش واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه با حضور کارشناسان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت
به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه ،سرپرست واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه گفت: برنامه های اجرا شده در واحد تغذیه اعم از برنامه های حمایتی کودکان زیر ۵ سال و مادران باردار و شیرده، مکمل یاری ویتامین D3 و آهن در دانش آموزان ، مکمل یاری در گروه های سنی مختلف، برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان، کنترل و پیشگیری بیماریهای ناشی از کمبود ید، شیر مدارس ، پایگاه تغذیه سالم در مدارس ، نحوه اجرا برنامه های بهبود تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت ، پایش مراقبین سلامت و بهورزان ،آموزش تغذیه و تعاملات درون و برون بخشی با سایر ادارات واجرای برنامه بهبود تغذیه در قالب طرح تحول نظام سلامت و...... مورد پایش قرار گرفته شد.
مریم صفاخو افزود: بازدید از برخی مراکز خدمات جامع سلامت شاهرود و میامی، وخانه های بهداشت ، نظارت بر فعالیت های واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شاهرود، جلسه با مراقبین سلامت،بررسی برنامه های بهبود تغذیه شبکه میامی و ملاقات با مدیر شبکه بهداشت میامی، جلسه کارشناسی با آموزش و پرورش شاهرود و دیدار با معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از دیگر برنامه های کارشناسان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این سفر دو روزه به شاهرود بود.
نظر شما :