به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

توصیه های طب ایرانی به دانش آموزان و دانشجویان در فصل امتحانات

۲۲ دی ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۸۵۲۷ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۸۳
دوره امتحانات برای دانشجویان و دانش آموزان به عنوان یک بازه زمانی پر استرس تلقی می شود که با چالش های زیادی برای خانواده ها همراه است. رعایت برخی نکات در اصلاح سبک زندگی می تواند شرایط بهتری را برای سپری کردن این دوره و موفقیت بیشتر فراهم کند .
توصیه های طب ایرانی به دانش آموزان و دانشجویان در فصل امتحانات

 عزیزی کارشناس طب ایرانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در گفتگو با مدیریت روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه داشتن خواب شبانه کافی،  باعث عملکرد ذهنی بهتر و حافظه قوی‌تر می شود، پس  تنظیم ساعت خواب می تواند نقش مهمی در افزایش تمرکز و کاهش استرس دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: وی افزود: بهتر است به جای دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن، ساعت خوابیدن را از ساعت ۱۰ شب تا 6 صبح قرار دهند، زیرا طبق مطالعات انجام شده خواب با کیفیت اغلب در این ساعات شب است و موجب نشاط صبحگاهی و نداشتن کسالت در روز می شود.

وی، کنترل استرس و اضطراب را، یکی از گام های اصلی موفقیت عنوان و تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان به دلیل اضطراب، سوالات امتحانی را با توجه و دقت نمی خوانند و یا بدلیل کاهش تمرکز پاسخ صحیح را به یاد نمی آورند.

وی همچنین، یکی از گام های اصلی موفقیت عنوان و تصریح کرد: بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان به دلیل اضطراب، سوالات امتحانی را با توجه و دقت نمی خوانند و یا بدلیل کاهش تمرکز پاسخ صحیح را به یاد نمی آورند .

 
همچنین نداشتن برنامه درسی منظم- مرور نکردن درس ها- فشار خانواده ها برای کسب نمره بالاتر- بی خوابی و تغذیه ناسالم از علل  استرس و کاهش تمرکز در جلسات امتحانی،عنوان کرد.

عزیزی بیان نمود : برنامه ریزی منظم در خواندن درس ها، انجام تنفس طبی، پرهیز از مصرف زیاد مواد کافئین دار و محرک، خواب به موقع و کافی، مصرف دمنوش سیب و دمنوش به، فالوده سیب، گلاب، عرق بیدمشک و عسل برای موفقیت بیشتر در امتحانات اثر گذار است .

وی با اشاره به اینکه، افرادی که دچار زودخشمی و اضطراب و عدم تمرکز هستند، نباید در خوردن غذاهای تند و تیز افراط کنند.

 مصرف غذاهای گرم رو به اعتدال مانند: انواع خورشت ها مثل خورشت بادام، فسنجان بادام، خورشت سیب و آلو، خورشت به و آلو، شیر بادام برای این گروه مناسب است.

 از جمله مغزیجاتی که در طب ایرانی تقویت کننده مغز ذکر شده، بادام است. بنابراین توصیه می شود، برای افزایش حافظه و بهبود عملکرد مغزی در حد اعتدال بادام درختی، مویز، فندق، نخود و کشمش استفاده شود

نکته قابل توجه اینکه : مواردی که هنگام مطالعه دچار افت قند می شوند و یا تمایل به مصرف شیرینی دارند ،مصرف  کشمش، مویز، حلوای بادام، شله زرد و حریره بادام توصیه می شود.

 

کلیدواژه‌ها: طب ایرانی


( ۱ )

نظر شما :