به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه
برگزاری مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان

به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، دکتر میرزایی با اشاره به تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان و اهمیت حفظ و ارتقای سلامت عمومی، گفت: «این مانور با هدف تشدید نظارتها و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی اجرا میشود تا از بروز بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا جلوگیری شود.»
وی افزود: طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۴ و ماه مبارک رمضان با مشارکت کارشناسان بهداشت محیط شهرستانهای شاهرود و میامی از ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ۱۵ فروردینماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
نظارت ویژه بر اماکن عمومی و سلامت آب
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: «در این طرح، بازرسیهای محیطی بهطور ویژه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، مراکز اقامتی و بینراهی، تفرجگاهها و رستورانها انجام خواهد شد. همچنین سلامت آب مصرفی در تمامی شهرها و روستاهای تحت پوشش، از طریق کلرسنجی و نمونهبرداریهای دورهای، بهدقت پایش میشود.»
توصیههای بهداشتی به شهروندان
دکتر میرزایی از شهروندان درخواست کرد که در ایام نوروز، «از خرید مواد غذایی بدون بستهبندی و فاقد مجوزهای لازم خودداری کرده و مواد غذایی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و دارای جواز کسب تهیه کنند.»
وی در پایان تأکید کرد: «هموطنان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را بهصورت شبانهروزی از طریق شماره ۱۹۰ گزارش دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما :