سفره سلامت به مناسبت روز جهانی غذا

برگزاری سفره سلامت به مناسبت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۸ کد : ۵۰۷ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۵۴۶۶
به گزارش روابط عمومی به مناسبت هفته جهانی غذا سفره سلامت با شعار روز جهانی غذا «تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی" روز دوشنبه یکم آبان ماه سال جاری در مدرسه دخترانه میلاد واقع در شهرک بهشتی شهرستان شاهرود برگزار گردید.
برگزاری سفره سلامت  به مناسبت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

در این مراسم مهندس بسطامی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه هدف اصلی از گرامیداشت این روز را افزایش آگاهی عمومی پیرامون چالشهای غذا و تغذیه و تشویق مردم دنیا به انجام اقداماتی برای ریشه کنی گرسنگی دانست.

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه حفظ  و ارتقاء سلامت مبنی بر ضرورت  کاهش مصرف قند، نمک ،چربی – نشانگرهای رنگی غرفه ها تغذیه ای – برچسب اصالت – مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت عنوان نمود و افزود:روز جهانی غذا چنان چه از نام آن پیدا است، اهمیت غذا به عنوان مهم‌ترین منبع تامین‌کننده‌ی انرژی و  نیاز انسان است.

مهندس بسطامی به آموزش روش های شناسایی محصولات قاچاق و ناسالم و نیز آشنایی با برچسب نشانگر رنگی تغذیه در بین دانش آموزان ابتدایی پرداخت و پس از طرح سوالاتی در این زمینه، به افراد برگزیده جوایزی اهدا نمود.

در این مراسم علاوه بر صبحانه سالم، ۲۳۰ عدد بسته غذایی شامل حبوبات، لبنیات و خرما جهت خانواده دانش آموزان و پکیج آموزشی شامل مداد رنگی، دفترچه یادداشت، خودکار و خط کش و برنامه درسی در بین دانش آموزان مدرسه دخترانه میلاد توزیع گردید.

گفتنی است این مراسم از ۶ دانش آموز برگزیده در مسابقه نقاشی با محوریت تغذیه سالم با دیدگاه کاهش نمک، قند و چربی در زندگی روزانه تجلیل شدند.

 

کلیدواژه‌ها: سفره سلامت روز جهانی غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرود


( ۵ )

نظر شما :