سرپرست معاونت غذا و دارو عنوان کرد:
عدم آگاهی مردم علت بروز مسمومیتهای دارویی است .
دکتر میرزامحمدی بیان داشت : مهمترین هدف توجه به هفته پیشگیری از مسمومیتها این است که با تکیه بر آمار مرگ و میر ناشی از مسمومیت ها توجه جامعه را به مواردی از آنها که شایعتر و خطرناک تر هستند جلب نماییم.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: انواع مسمومیت شامل: مسمومیت ناشی از مواد غذایی و گیاهان سمی، مسمومیت ناشی از داروها، مسمومیت ناشی از گازها و مونوکسید کربن، مسمومیت ناشی از گزیدگیها، مسمومیت حاصل از مواد شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی و ... را شامل می شود.
وی شایعترین نوع مسمومیت را گوارشی اعلام کردو افزود: اغلب به صورت تصادفی و در اثر نگهداری مواد سمی و شیمیایی مختلف در ظروف نامناسب و یا ظروف مواد آشامیدنی رخ می دهد.
در همین راستا کارشناسان واحد امور دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شاهرودبا حضور در دبستان دخترانه میلاد شهرک شهید بهشتی شهرستان شاهرود ، ضمن توزیع بروشورهای آموزشی با موضوع پیشگیری از مسمومیتها در خصوص علائم مسمومیت، راههای پیشگیری از بروزانواع مسمومیت و اقدامات اولیه درمانی در مواجه با برخی از مسمومیتها توضیحاتی ارائه دادند
شایان ذکر است : عناوین روزهای هفته پیشگیری از مسمومیت ها از ( یکم تا هفتم آبان ماه ) به شرح زیر می باشد
دوشنبه ۹۶/۸/۱: روز پیشگیری از بروز مسمومیت ناشی داروها
سه شنبه ۹۶/۸/۲: روز پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان
چهارشنبه ۹۶/۸/۳: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها و منوکسید کربن
پنجشنبه ۹۶/۸/۴: روز پیشگیری از مسمومیت با مواد غذایی و گیاهان سمی
جمعه ۹۶/۸/۵: روز پیشگیری از بروز مسمومیت با سموم دفع آفات نباتی، مواد شیمیایی (شامل: اسید، قلیا و شوینده های خانگی، فرآورده های نفتی، فلزات سنگین مانند سرب، جیوه و باتری مینیاتوری)
شنبه ۹۶/۸/۶: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از گزیدگی جانوران سمی
یکشنبه ۹۶/۸/۷: روز پیشگیری از مسمومیت ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و محرک
نظر شما :