دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود
این دانشگاه در سال 1350 با عنوان "آموزشگاه بهیاری" زیر نظر جمعیت هلال احمر شروع به کار نمود و در سال 1352 تحت پوشش وزارت بهداری آن زمان به "مدرسه عالی مامایی" تغییر نام داد.
در سال 1361 با نام دانشکده پرستاری و مامایی شهید باهنر و از سال 1371 بدنبال انتزاع از دانشگاه علوم پزشکی سمنان با عنوان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت به فعالیت خود ادامه داد.
در یکصدوهفتادو نهمین جلسهی مورخ 12/12/85 شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی ،پذیرش دانشجوی رشتهی پزشکی در دانشکده مورد موافقت اصولی قرار گرفت و با اعطای این مجوز ،بستر لازم برای تاسیس دانشکدهی جدید و ارتقای دانشکده به دانشگاه فراهم گردید.
روز 24 خردادماه 1386 در سی امین و آخرین سفر استانی هیات دولت در دور اول ، دکتر محمود احمدی نژاد در جمع مردم شاهرود از ارتقای دانشکده ی علوم پزشکی شاهرود به دانشگاه به عنوان پیش نویس یکی از مصوبات این سفر یاد کرد و بدنبال آن ، این مهم به عنوان اولین و شاخص ترین مصوبهی بخش سلامت و آموزش عالی استان سمنان در جلسه ی هیات دولت در استان سمنان مورد تصویب نهایی قرار گرفت.
در کمتر از یکسال ، اهتمامی مضاعف در سایه مدیریت شایسته دانشگاه (دکتر محمد شریعتی) ، همه خواسته ها و انتظارات شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور را در فراهم نمود ن بسترهای لازم برای این توسعه محقق کرد و در یکصدو هشتادو پنجمین جلسه ی مورخ هفتم اسفند ماه 86 ، این شورا بر تلاشهاو زیر ساختهای صورت گرفته در مسیر این ارتقا مهر تایید زد و موافقت قطعی خود را با ارتقای این دانشکده به دانشگاه اعلام کرد . تحقق اولین و مهم ترین مصوبه ی بخش سلامت و آموزش عالی این سفر استانی بارقه امید را در دل خادمان عرصه سلامت شهرستان شاهرود افقی تازه بخشید.
بدون شک در این مسیر،حسن نیت دولت نهم و به ویژه جناب آقای دکتر کامران باقری لنکرانی وزیر محترم بهداشت ، بسیار حائز اهمیت بود تادر سایه ی نوع نگرش دولت به حوزه سلامت منطقه و ارتقای شاخص های بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی از سوی خیرین و مسئولان شهرستان و استان ، یکی از آرزوهای دیرینه مردم شاهرود به بار نشسته و سرفصلی نوین در ارائه ی خدمات بخش سلامت شهرستان رقم خورد.
نظر شما :