به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
برگزاری دوره آموزشی کلیات میکروبیولوژی مواد غذایی و الزامات GLP در آزمایشگاه
دوره آموزشی کلیات میکروبیولوژی مواد غذایی و الزامات GLP با حضور مسئولین فنی جدید کارخانجات تولیدی مواد غذایی شهرستان شاهرود در محل آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه به منظور افزایش توان علمی وارتقاء کیفی سلامت در محصولات تولیدی شهرستان برگزار گردید.
GLP (Good Laboratory Practice)یک سیستم کیفیت در جهت فراهم کردن شرایط و ایجاد فرایند سازمانی به منظور انجام مراحل شش گانه طراحی، اجرا، مانیتور، ثبت نتایج، گزارش و بایگانی کردن مطالعات است و هدف آن انجام صحیح و بهینه کارهای آزمایشگاهی و بدست آوردن نتایج دارای صحت و تکرارپذیری، بدین معنا که، تحت چه شرایط بهینه ای کار کنیم که کار صحیح باشد و منجر به حصول نتایج صحیح و تکرارپذیر شود.
نظر شما :