به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه

دکتر شیبانی : اگر مردم برای تزریق واکسن متقاعد نشوند تمام تلاش های کارکنان بخش بهداشت و درمان بی نتیجه خواهد شد.

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۲:۰۷ کد : ۸۱۳۰ اخبار تصویری اخبار متحرک
تعداد بازدید:۱۳۶۶
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان شاهرود که در سالن ولایت فرمانداری برگزار شد، افزود: کادر درمان طی دوران همه گیری با تجربه تر شده و داروهای جدیدی نیز کشف شد، افزود: اگر مردم برای تزریق واکسن متقاعد نشوند تمام تلاش های کارکنان بخش بهداشت و درمان بی نتیجه خواهد شد.
دکتر شیبانی : اگر مردم برای تزریق واکسن متقاعد نشوند تمام تلاش های کارکنان بخش بهداشت و درمان بی نتیجه خواهد شد.

دکتر حسین شیبانی با بیان اینکه دغدغه همه مردم و مسوولان این است که آیین های دهه فجر به بهترین شکل برگزار شود، گفت: از ابتدای همه گیری کرونا تاکنون پنج پیک را پشت سر گذاشتیم و پیک آخر همه گیری سویه دلتا بود که بیشترین تلفات را در پی داشت.

وی با بیان اینکه از ابتدای همه گیری تاکنون بیماریابی گسترده ای در شهرستان شاهرود و میامی انجام شد، ابراز داشت: زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بالاترین میزان بروز بستری به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر را داشت که این امر موجب شد جزو نخستین مراکز در کشور قرار بگیرد.

دکترشیبانی ادامه داد: با بیماریابی گسترده و ارائه خدمات پیشگیرانه در شهرستان های شاهرود و میامی، این دانش گاه کمترین میزان مرگ نسبت به جمعیت را در کشور به خود اختصاص داد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه از نظر تعداد تخت و بخش مراقبت های ویژه به نسبت جمعیت در رتبه های بالای کشوری قرار داریم، اظهار داشت: پیشگیری و جلوگیری از ورود بیمار به بیمارستان ها نقش به سزایی در مرگ و میر دارد.

وی به مراجعه روزانه ۲۰ تا ۳۰ بیمارسرپایی با علایم مشکوک به کرونا به مراکز درمانی و اورژانس اشاره کرد و گفت: از این تعداد سه تا چهار نفر بستری می شوند و میانگین بستری ثابت ۲۵ بیمار است.

دکتر شیبانی با بیان اینکه به طور میانگین هفته ای یک نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود فوت می کند، ابراز داشت: روزانه پنج تا ۶ نفر در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

رییس  دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه میزان سرعت گسترش سویه اُمیکرون بسیار بالا است، تصریح کرد:  هر یک نفر مبتلا به این ویروس می تواند ظرف ۶ ساعت ۱۰ نفر را درگیر کند و با توجه به جمعیت شاهرود طی یک هفته  همه افراد مبتلا خواهند شد.

وی با بیان اینکه در استان سمنان فقط شهرستان میامی در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد، اظهار داشت: دو هفته گذشته تعداد مراجعان به مراکز درمانی و اورژانس روزانه به طور میانگین ۳۷۵ نفر بود که این میزان در هفته گذشته به ۵۰۶ نفر افزایش یافت و تعداد مثبت سرپایی از۹۷ نفر به ۲۱۴ نفر رسید.

دکترشیبانی با بیان اینکه اگر از تزریق دُز دوم چهارماه بگذرد اثر واکسن تا ۱۰ درصد کاهش می یابد، افزود: شهروندان باید هر چه سریع تر دُز سوم یادآور را تزریق کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ادامه داد: کارمندان دستگاه های اجرایی در صورت تزریق نکردن دُز سوم واکسن کرونا باید هر ۷۲ ساعت تست PCR برای حضور در محل کار خود ارائه دهند.

وی ابراز داشت: استفاده از وسایل حفاظت فردی از جمله ۲ لایه ماسک، استفاده از تهویه مناسب در فضاهای سربسته، پرهیز از دورهمی و تجمعات غیر ضروری و تزریق دُز سوم واکسن از شیوع سویه اُمیکرون جلوگیری می کند.

به گفته وی، بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود ظرفیت بستری ۴۵۰ بیمار کووید- ۱۹ را دارد.

کلیدواژه‌ها: شورای فرهنگ عمومی دکتر حسین شیبانی رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بیماریابی کادر درمان


( ۲ )

نظر شما :