به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود

گرامیداشت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه

۱۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۸ کد : ۹۹۶۴ اخبار متحرک
تعداد بازدید:۷۶۳
همزمان با فرارسیدن روز جهانی غذا ۲۴ مهر (۱۶اکتبر( ، معاونت غذا ودارو به رسم هرساله جهت گرامی داشت این روز با هدف معرفی وتشویق واحدهای تولیدی برتر ومسئولین فنی برتر اقدام به برگزاری همایش جهت مدیران عامل ومسئولین فنی تحت حوزه نظارتی خود نمود.
گرامیداشت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه

در این مراسم که با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی مهندس محمد خوش گفتار ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مهندس طیبه جواهری  ، مدیران عامل کارخانجات تولید کننده  فراورده های غذایی و آشامیدنی و مسئولین فنی شرکتها برگزار گردید، مسئولین مربوطه ضمن تبریک و بزرگداشت این روز  طی سخنرانی هایی بر تعامل و همکاری بیش از پیش همه متولیان صنعت غذا جهت تولید غذای کافی و مغذی  تاکید نمودند. 

در  این مراسم 63 واحد تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  تحت حوزه نظارتی این معاونت  و مسئولین فنی این واحدها3 ، واحد تولیدی شامل شرکت فرآورده های لبنی فجر شاهرود ، شرکت طب پلاستیک شاهرود و واحد شناسه نظارت کارگاهی آقای حامد باقری به عنوان واحد های برتر  و مسئولین فنی برتر شامل دکتر سوده ذوالفقاری ( شرکت زرین ذرت )و مهندس کاظم حسن بارانی  با اهدای لوح و تندیس ویژه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.


نظر شما :