به گزارش مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود
گرامیداشت روز جهانی غذا توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه
در این مراسم که با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی مهندس محمد خوش گفتار ، رئیس آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مهندس طیبه جواهری ، مدیران عامل کارخانجات تولید کننده فراورده های غذایی و آشامیدنی و مسئولین فنی شرکتها برگزار گردید، مسئولین مربوطه ضمن تبریک و بزرگداشت این روز طی سخنرانی هایی بر تعامل و همکاری بیش از پیش همه متولیان صنعت غذا جهت تولید غذای کافی و مغذی تاکید نمودند.
در این مراسم 63 واحد تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت حوزه نظارتی این معاونت و مسئولین فنی این واحدها3 ، واحد تولیدی شامل شرکت فرآورده های لبنی فجر شاهرود ، شرکت طب پلاستیک شاهرود و واحد شناسه نظارت کارگاهی آقای حامد باقری به عنوان واحد های برتر و مسئولین فنی برتر شامل دکتر سوده ذوالفقاری ( شرکت زرین ذرت )و مهندس کاظم حسن بارانی با اهدای لوح و تندیس ویژه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
نظر شما :